Na geruime tijd bespreken hoe dit nu in een goede kan gegoten kon worden, heb ik besloten om voor deze werkgroep de ondersteuning uit te breiden door ondersteuning te bieden op het gebied van support. Er is een grote vraag bij beginnende gebruikers om hulp aan huis te ontvangen met de basis beginselen. Dat wat ik niet altijd toe in staat ben door de enorme hoeveelheid support aanvragen. Met de komst van deze werkgroep moet dat proces sneller kunnen en gerichter.

De werkgroep staat zakelijk en financieel helemaal los van Domburg Train Support, het mag dan ook gezien worden als een samenwerking tussen DTS en de werkgroep. Naast ondersteuning en support zal ik voorlopig ook het verbindende deel op mij nemen om u als gebruiker in contact te brengen met deze werkgroep. U kunt dus bij ons terecht voor advies en contactgegevens mocht u gebruik willen maken van de werkgroep.

Ik hoop dat we u als Dinamo gebruikers hiermee weer een stukje extra service en support kunnen bieden. 
Hieronder kunt u een inleidend verhaal lezen van de werkgroep.

Groetjes Martin Domburg

info at domburgtrainsupport.nl

www.domburgtrainsupport.nl


Inleidende tekst namens de werkgroep

In overleg met Martin Domburg van DTS hebben we besloten gebruikers van het Dinamo systeem te gaan ondersteunen. We vinden het belangrijk dat de gebruiker, na het kopen van het Dinamo systeem, op weg geholpen kan worden.

Deze support wordt door enkele ervaren gebruikers gegeven en de support wordt bij u aan huis gegeven. Voor onze hulp vragen we een bescheiden tarief. Wanneer grote afstanden, meer dan 25 km, gereden moeten worden, vragen we bovendien een kilometer vergoeding.

Het op weg helpen met het systeem doen we op No Cure, No Pay basis. Dus als we u niet kunnen helpen, betaalt u niets. Als het systeem al werkt geldt de No Cure No Pay regeling natuurlijk niet.
Waar kunnen we mee helpen?

 • Het installeren van enkele software pakketjes die u nodig heeft, waaronder
  • DinamoConfig
  • OC32Config
 • Het aansluiten van de Interface (RM-C of RM-U)
  • Hierbij hoort het koppelen van de interface aan de computer
 • Het aansluiten van een TM44
  • Hierbij hoort de bedrading aansluiten aan de rails van blok + de uitleg
  • Ook een uitleg over de sectienummering komt dan aan bod
 • Het aansluiten van een OC32
  • Hierbij hoort het configureren van een wissel en een sein

Als er vragen zijn over de te gebruiken software kan bekeken worden of dat tot de mogelijkheden behoort.
Een advies vooraf! Volg een workshop over de software van uw keuze.