Loading...
 

My Layout


't downloaden van mijn layout

Mijn gegevens (layout) zijn door, waarschijnlijk Java, verloren gegaan. Volgens Xander blijven mijn gegevens wel opgeslagen, maar wat ik ook doe, ik krijg mijn layout niet meer in op mijn laptop voor aansturing iCar.
Via de site downloaden word ik steeds naar een nieuwe versie verwezen, met daarbij een licentie aanvraag en deze heb ik dus al.
Wie weet "Hoe en wat tehandelen".
Bijvoorbaat dank,
Wim de Rijk

Netherlands

Wim,

Je suggereert door het woord "downloaden" te gebruiken dat je denkt dat jouw baanplan wordt opgeslagen op de website van iTrain. Uiteraard is dat niet zo. Jouw baanplan staat gewoon op de PC waar je het de laatste keer met iTrain gebruikt hebt. Vanuit iTrain "bestand open" en dan ff zoeken naar het juiste (lees: door jou aangemaakte) .tcd bestand.

En als dit niet helpt kun je je vraag misschien beter stellen op het iTrain forum.

Mvg,
Leon

Hoi Leon,

ik heb het weer terug nadat jij mij had aangegeven dat het op mijn PC moest staan en met ondersteuning van een PCsoos ben ik diep in de PC gedoken, en ja hoor, daar stond hij.
Mijn probleem met itrain lag dus aan "Java" en door insiders werd mij toen geadviseerd om beide programma's te verwijderen ( iTrain + Java) , alleen "Java"was genoeg geweest.

In iedergeval ik kan weer verder,
bedankt en
Vriendelijke groet,
Wim de Rijk

PS. Ik heb echt gedacht dat het extern werd opgeslagen, gezien het online gaan.


 
British English (en-uk)Dutch (Nederlands, nl)German (Deutsch, de)