Loading...
 

Voorbereiding MCC digitalisering N

Deze workshop van één avond is bedoeld voor N-rijders die voornemens zijn de workshop MCC-digitalisering Klein te volgen en geen voorafgaande ervaring hebben met het ombouwen van voertuigen. Je krijgt door deze mini-workshop de noodzakelijke kennis en vaardigheden om de workshop goed te kunnen volgen.

Voor de goede orde: deze workshop is niet noodzakelijk als je de workshop MCC-digitalisering Groot wilt volgen

Inhoud

  • Principes van Dinamo/MCC
  • Keuzes van materialen en gebruik van gereedschappen
  • Praktijkoefeningen SMD solderen
  • Theorie digitaliseren

Randvoorwaarden

De workshop is geschikt voor beginners. Er is geen ervaring vooraf met Dinamo/MCC vereist. Wel is het zeer verstandig, de handleidingen van UCCI en MCCdec vooraf minimaal een keer door te lezen, zodat je begrijpt waarvoor de digitalisering bedoeld is en enig idee hebt in welke "omgeving" je straks gedigitaliseerde voertuig gebruikt gaat worden. Eventueel is de workshop MCC Start daar goed geschikt voor. Verder verwachten we:

  • Voldoende motorische vaardigheid en visueel vermogen (met of zonder optische (zelf te verzorgen) hulpmiddelen) om een draad door het oogje van een naald te steken.
  • Enige normale soldeervaardigheid. Het is prettig als je thuis zelf beschikt over een goede soldeerbout of een eenvoudig soldeerstation en daar regelmatig mee hebt geoefend.

Benodigde materialen

Geen

Data

Datum: Deze wordt bepaald in overleg bij voldoende inschrijvingen Dag: In principe een doordeweekse avond Tijd:(19:30-22:30)

Locatie

Nader te bepalenen

Prijs workshop (onder voorbehoud)

De prijs voor deelname aan de workshop bedraagt 20 Euro

Aantal deelnemers

Minimaal 6, maximaal 8

Page last modified on Wednesday 17 December, 2014 21:21:25 CET
British English (en-uk)Dutch (Nederlands, nl)German (Deutsch, de)